Șofer drogat, oprit de polițiști cu un dispozitiv cu țepi, în vestul țării

Polițiștii din vestul țării s-au văzut din nou nevoiți să folosească dispozitivul de oprire forțată, în cazul unui reșițean de 25 de ani care nu s-a lăsat oprit cu una, cu două. Totul s-a întâmplat sâmbătă noaptea, în jurul orei 2.50, când „polițiștii cărășeni au oprit pe DN 6, în localitatea Buchin, un autoturism al cărui conducător auto a refuzat să oprească la semnalul regulamentar al polițiștilor mehedințeni“!

Întrucât tânărul nu s-a conformat somațiilor legale ale polițiștilor din județul vecin, aceștia au pornit în urmărirea tânărului, din Mehadia până în Buchin, unde a fost oprit forțat, prin folosirea dispozitivului de blocare a trecerii autovehiculelor.

Reșițeanul de la volan a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Surpriza a apărut abia la spital, „unde a fost testat cu privire la consumul de substanțe psihoactive, rezultatul fiind pozitiv pentru una dintre substanțele psihoactive“, informează Poliția Caraș-Severin.

Sursa text și foto: caon.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Marius 17 mai 2021
Toti drogatii, betivii si cei cu probleme la cutiuta se urca la volan. Si cei din urma sunt tot mai multi. Simplu : 10 ani pietoni ! Si se vindeca !