Societatea de salubrizare a Timișoarei, sancționată pentru că nu a colectat gunoiul! Vezi pe ce străzi nu a fost respectat graficul

gunoi retim

După ce mai mulți locuitori ai Timișoarei au fost sancționați, recent, că au depozitat gunoaie pe domeniul stradal nerespectând graficul curățeniei de primăvară (în unele cazuri nu din vina lor), iată că a venit și rândul societății de salubrizare!

Polițiștii locali din Timișoara au luat măsuri de sancționare, ca urmare a constatărilor efectuate în teren în ultima perioadă, în cazul societății de salubrizare a orașului, Retim SA. Aceasta a primit 19 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 45.000 lei, cinci dintre ele fiind pentru necolectarea reziduurilor stradale rezultate din măturarea străzilor.

Astfel de aspecte au fost constatate pe străzi precum Renașterii, Proclamația de la Timișoara, Piața Bălcescu – C. Porumbescu, C. Brâncoveanu, Calea Aradului.

Alte 14 procese verbale de constatare a contravenției au fost încheiate pentru nerespectarea frecvenței lucrărilor prevăzute în graficele de salubrizare stradală, în urma campaniei de curățenie de primăvară.

Astfel de probleme au fost constatate pe Aleea Studenților, Străzile Diana, Caraș, Daliei, Miorița, Milcov, Vărădia, Surduc, Mureș, Traian Vuia, G. Musicescu, Panselelor, I. Miloia, I. Sârbu. În ambele încălcări legislative, sancțiunile aplicate au fost cele maxime.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Societatea de salubrizare a Timișoarei, sancționată pentru că nu a colectat gunoiul! Vezi pe ce străzi nu a fost respectat graficul

  1. daca amenzile nu se aplica directorilor ca persoana fizica NU au niciun efect! activitatea va fi la fel de proasta dfoar ca vor creste tarifele ca sa cuprinda si amenzile!

Lasă un răspuns