Amenajări peisagistice de excepție într-o comună de lângă Timișoara. Fiecare instituție publică va avea în față un părculeț

amenajeb

Într-o comună timișeană, pe partea dreaptă a străzii principale, străbătută de șoseaua națională, în sensul spre Moravița, s-a realizat o amenajare peisagistică, fiind plantați în linie dreaptă, de-a lungul aleii pietonale, arbori ornamentali.

Se întâmplă la Jebel. De menționat că autoritățile au împăcat și capra și varza, menținând în același timp copacii și pomii fructiferi existenți.

Primarul Sabin Bociu a declarat că acestă amenajare va continua și pe partea stângă a șoselei, dar că prioritare sunt, în perioada următoare, spațiile verzi din fața principalelor instituții publice din Jebel, înșiruite aici ori în imediata apropiere – școală, sală de sport, cămin cultural, grădiniță.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Un avocat timişorean care a încălcat legea este noul secretar al unei comune timişene

În dreptul fiecăreia dintre ele, la stradă, vor fi amenajate părculețe. Plantările de arbori ornamentali se vor relua în toamnă, după rectificarea bugetară.

S-a ales această variantă și din cauza secetei care, la plantarea anterioară, a provocat uscarea unora dintre puieți, fiind necesară înlocuirea lor ulterioară.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *