ȘOCANT. Un pompier bănăţean a fost rupt în bătaie pentru că a vrut să stingă un incendiu

foto

Șeful Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din comuna Ticvaniu Mare a ajuns la UPU aproape fără suflare, după ce o gașcă de ciobani l-a nenorocit că a vrut să stingă un incendiu de vegetație uscată.

Incidentul s-a petrecut duminică seara și a pornit de la faptul că șeful Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Ticvaniu Mare, Ilie Stăneci, a fost sesizat de un localnic despre faptul că un incendiu de vegetație uscată îi amenință moara, din care își câștigă existența.

CITEŞTE ŞI:
Hunedoara. Terorizaţi de un urs!

ilie staneci ticvaniOmul, de bună credință, s-a deplasat cu mașina la fața locului să vadă despre ce este vorba, deși în primă fază a fost tentat să rămână acasă.

În cele din urmă însă, pompierul a fost interesat să afle dacă este cazul să apeleze numărul unic de urgență pentru intervenția pompierilor militari sau dacă cei voluntari din comună ar putea face față flăcărilor. S-a deplasat pe câmp câteva sute de metri, moment în care în fața sa au apărut doi tineri cu o motocicletă și un ATV. Șeful SVSU i-a înștiințat despre faptul că se pregătește să anunțe numărul 112 pentru lichidarea flăcărilor, dar cele două persoane au devenit agresive.

Potrivit lui Ilie Stăneci, aceștia i-au repetat de câteva ori că nu este cazul să anunțe ISU „Semenic” pentru stingerea incendiului, după care au dispărut. În doar câteva minute însă, au revenit însoțiți de mai mulți ciobani, iar gașca s-a mărit la zece.

Vezi mai multe pe expressdebanat.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *