Şoc în lumea afacerilor: un cunoscut milionar s-a sinucis!

Un bărbat de 52 de ani a murit într-un tren de călători, în vestul ţării

Şoc în lumea afacerilor: un cunoscut milionar s-a sinucis!. Este vorba despre George Negru, proprietarul touroperatorului Omnia Turism, care şi-ar fi luat zilele din cauza unor probleme financiare, au declarat luni, pentru news.ro, surse din piaţă.

Ghizi colaboratori ai companiei au declarat luni, pentru news.ro, că au aflat despre moartea lui George Negru, dar nu cunosc alte detalii. ”Atât am aflat şi noi, că este mort. Nu ştim mai multe detalii. Ne sună continuu telefoanele”, au declarat luni, pentru news.ro, ghizi colaboratori ai companiei.

Potrivit unor surse din piaţă consultate de news.ro, acesta s-ar fi sinucis din cauza unor probleme financiare.

La rândul său, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, a declarat luni pentru News.ro că va face verificări pentru ca turiştii care au cumpărat pachete prin agenţie să ajungă cu bine la destinaţie.

”Acum am aflat şi noi. Facem verificări pentru ca cetăţenii care au achiziţionat pachetele turistice să fie siguri că se pot deplasa către acele destinaţii. Şi, totodată, că cei care sunt plecaţi deja să fim siguri că se vor întoarce în siguranţă acasă”, a declarat luni pentru news.ro ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre.

Sursa: stiripesurse.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns