Soarta fostului Liceu de Arte Plastice din Timișoara, în dezbatere publică

Primăria Municipiului Timişoara va organiza miercuri, 13 noiembrie, de la ora 14, în sala de şedinţe a consiliului local, bd. C.D. Loga nr.1, dezbaterea publică pe marginea proiectului de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal „Mixed-Use – Zona centrală – Construire de clădiri cu funcţiuni mixte: locuire colectivă, activităţi administrative, de administrare a afacerilor, financiar-bancare, comerciale (terțiare), culturale, de turism, servicii (terțiare), parcaj colectiv public și privat”, pe bd. Mihai Eminescu nr. 2 și bd. C.D. Loga nr. 3.

CITEȘTE ȘI: Joc, creativitate și imaginație pentru cei mai mici, în Parcul Copiilor

La dezbatere sunt aşteptate să participe toate persoanele interesate. Observațiile se pot adresa şi în scris Direcţiei secretariat general – Serviciul administraţie locală sau în format electronic la adresa [email protected], până în data de 12 noiembrie, la ora 10.

Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi. Durata-limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Soarta fostului Liceu de Arte Plastice din Timișoara, în dezbatere publică

Lasă un răspuns