Joc, creativitate și imaginație pentru cei mai mici, în Parcul Copiilor

kids

Spectacole, ateliere și multă distracție pentru copii sunt reunite în acest final de săptămână sub egida KIDS 21, eveniment organizat de Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii. KIDS 21, primul sezon, dedicat celor mai mici dintre spectatori, are loc astăzi și mâine, în Parcul Copiilor, în clădirea din sticlă din centrul parcului.

CONCURS!!! Invitații la Concert @Smiley_Omul la Timișoara, Turneu Național. Amănunte AICI

Copiii de toate vârstele se vor bucura în parc de personaje din povești, de magie și de păpuși uriașe. Evenimentul, la prima sa ediție, aduce în prim-plan spectacole de circ, teatru pe două roți și ateliere de circ, paradă pe picioroange, ateliere de construcție de măști și costume și spectacole de teatru pentru publicul tânăr și foarte tânăr. Gândit ca o serie de evenimente, KIDS 21 se adresează copiilor, dar și adolescenților, părinților și bunicilor. Participarea este liberă în limita locurilor disponibile.

KIDS 21 este un proiect produs de Școala de circ, Teatrul pentru Copii și Tineret Merlin, Biblioteca Județeană Timiș și Asociația Timișoara 2021 Capitală Europeană a Culturii, finanțat de Primăria Municipiului Timișoara și Consiliul Local prin intermediul programului cultural prioritar „Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2021”, parte a Programului Cultural TM2021 din anul 2019.

Programul evenimentului este următorul: azi – ora 10 – Firul de aur (Teatrul „Anton Pann” Râmnicu Vâlcea), ora 11 – spectacol cu Școala de circ Timișoara, 12-14 – ateliere de circ, de construcție a măștilor de teatru, de costume de teatru, 13 – flashmob dans (60 de copii între șase și zece ani, de la școlile Rudolf Walter, Iris, Generală 25 și Generală 21), 13,15 – Noua poveste a Scufiței Roșii (Teatrul pentru copii si tineret Merlin), 14-20 – Teatrul pe roți (Arad), 14 – paradă prin parc cu păpuși gigant și picioroange, 15 – animație și antren pentru copii, părinți, bunici, 16 – Biciclistul (spectacol de teatru), 17 – păpuși-gigant (interacțiune cu copiii), 18,30-20 – karaoke cu copii; mâine – ora 10 – Capra cu trei iezi (Trupa Le Mau, Arad), 11 – Prințesa și bobul de mazăre (Teatrul „Anton Pann” Râmnicu Vâlcea, 12-14 – ateliere, 14 – Aventurile vulpoiului Pufuleț (Trupa Le Mau, Arad), 15-19 – spectacol și animație (grupa de creație a Școlii de Circ Timișoara), jonglerii și animații pe picioroange (Trupa „Kreativni Popon” din Novi Sad), 19 – Toate lucrurile minunate (Teatrul „Anton Pann” Râmnicu Vâlcea).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns