SMURD-ul, la… spital

SMURD 1

Personalul paramedical care lucrează pe autosanitarele SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Lugoj și al Stației de pompieri Buziaș va fi prezent în spitalele din Lugoj și Buziaș, pentru aprofundarea cunoștințelor.

Demersul face parte dintr-un program-pilot care are ca scop consolidarea și aprofundarea cunoștințelor personalului paramedical. Echipajele se vor afla fi în mijlocul acțiunii și în cadrul spitalelor, urmând să fie prezente între orele 10-14, la UPU/CPU (Unitatea/Compartimentul de Primire Urgențe), unde vor putea urmări activitatea medicilor.

”Pe întreaga perioadă a acestei activități, echipajele vor fi disponibile pentru intervenție la urgențele prespitalicești, iar alertarea acestora se va realiza pe stațiile și tabletele existente în dotarea autosanitarelor SMURD.

Acest program-pilot are ca scop perfecționarea continuă a aptitudinilor practice ale personalului paramedical aflat în subordinea Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Banat’’ al județului Timiș, precum și o cooperare mult mai eficientă între personalul medical și paramedical”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns