În Piaţa de Flori 700 bate vântul!

piata de flori

Imagini lugubre în Piaţa de Flori 700, unde vântul bate şi la propriu, şi la figurat. Aproape că nu vezi nici un cumpărător prin piaţă, iar puţinii vânzători tremură de frig şi suflă în palme, sperând că, doar-doar, o mai trece vreun client.

„Vânzările merg foarte prost. Nu prea mai cumpără flori lumea în perioada asta. De sărbători, a fost ceva mai bine, dar nici atunci nu s-a vândut foarte mult. Nu mai vrea lumea să dea bani pe flori. Poate că ar fi mai mulţi clienţi dacă ar fi încălzită piaţa, să fie condiţii cât de cât civilizate. Nu s-a făcut absolut nimic în ultimii ani în această piaţă, stăm mereu în frig”, spune, cu amărăciune, o comerciantă.

Din cauza frigului, încep să aibă de suferit şi florile, acest lucru alungând şi mai mult clienţii. Şi pentru ca tabloul să fie cât mai sinistru, în piaţa de flori cel mai bine se vând coroanele pentru înmormântări. Nu e de mirare că, încet-încet, acest loc central tinde să devină cât mai ocolit.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “În Piaţa de Flori 700 bate vântul!

  1. Meseria de florar cu solarii si sere a disparut, cei din piata 700 sunt doar niste vanzatori. Toti cumpara flori de la en-gros si le revand deci sunt niste oportunisti care habar nu au cu ce furculita se mananca horticultura!

    1. Vorbești în necunoștință de cauză. Dacă ar avea sere și solarii ii avantajează cu ceva? sau devii tu cumpărător fidel? Îți recomand să face meseria lor de vânzător, cu taxe la stat, chirii, etc, vreo 1-2 ani, și atunci ai sa vezi altfel lucrurile.

Lasă un răspuns