Ştrand şi „palat” cultural de senzaţie într-o localitate din Timiş. Lucrările au început şi vor fi gata în primăvară

strand lovrin 2

O localitate din Timiş va avea, în curând, două obiective de anvergură, care vor da o nouă înfăţişare comunei şi chiar zonei. Un cămin cultural imens şi un ştrand modern vor primeni aşezarea, ambele urmând să fie finalizate în primăvara lui 2018.

Căminul are dimensiuni de-a dreptul faraonice, fiind prevăzut cu sală de spectacole, loc pentru expoziţii, bibliotecă şi bucătărie unde se vor pregăti bucatele pentru evenimentele organizate. Lucrările vor fi încheiate în aprilie şi au fost suplimentate efectivele de muncitori, tocmai pentru a urgenta finalizarea acestui adevărat palat al culturii.

camin lovrin 1

camin cultural lovrin 1

În ceea ce priveşte ştrandul, execuţia a intrat în linie dreaptă, lucrându-se la sistemul de canalizare şi la cel de irigare.

„Mă bucur că am rezolvat şi situaţia juridică a locului pentru terenul de minifotbal. Urmează să schimbăm gardul şi înaintăm vizibil cu lucrările. Sunt convins că localnicii se vor putea mândri în viitor cu căminul şi ştrandul din Lovrin”, a declarat primarul Marius Graur.

Ştrandul va fi gata înainte de sezonul estival şi va avea o capacitate de 1.000 de locuri.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Ştrand şi „palat” cultural de senzaţie într-o localitate din Timiş. Lucrările au început şi vor fi gata în primăvară

  1. Or sa fie gata pentru alegerile din 2020 cum au fost pt cele din 2016, ca asa se laudau….. si la Cati bani au mancat doamne ajuta sa fie gata.

Lasă un răspuns