Simulare Evaluarea Națională 2022: precizări despre broșuri, pentru elevii de clasa a VIII-a, la testările de luni și marți

elevi

Simulare Evaluarea Națională 2022: precizări despre broșuri, pentru elevii de clasa a VIII-a, la testările de luni și marți.

Luni începe simularea examenului de Evaluare Națională 2022. Elevii vor avea testări la Română și Matematică, în condiții similare celor de examen.

Luni, 4 aprilie este simularea probei la Română, marți – 5 aprilie cea la Matematică, iar miercuri, 6 aprilie simularea probei de Limba Maternă.

Vezi EVALUARE NAȚIONALĂ 2022: Modele de subiecte pentru elevii de clasa a VIII-a, la Română și Matematică

Elevii au acces în săli până cel târziu la ora 8.30, iar probele încep de la ora 9.00, când, în fiecare sală, se deschid plicurile cu subiecte. În săli, elevii sunt așezați câte unul în bancă, în ordine alfabetică, pe fiecare clasă. Elevii de clasa a VIII-a vor trebui să rezolve cerințele primite în cel mult două ore.

La simulare Evaluare Națională, subiectele sunt redactate sub forma unei broșuri care se tipărește față-verso, așa cum este transmisă de către CNPEE.

Pentru itemi obiectivi nu sunt prevăzute prevăzute spații de rezolvare, astfel că elevul rezolva aceste subiecte pe ciornă și scrie răspunsul corect în broșură. Broșura conține la final, pagini suplimentare liniate, pe care elevul le poate folosi în vederea finalizării răspunsurilor ce necesită redactare, în cazul în care spațiul alocat nu a fost suficient sau a greșit și dorește să reia rezolvarea, se arată în procedură.

Instrucțiuni de completare a broșurii

Elevii vor avea 15 minute la dispoziție pentru completarea casetei de identificare și 120 de minute timp efectiv de lucru pentru rezolvarea subiectelor.

Elevii cărora nu le este suficient spațiul din broșură pentru răspuns pot solicita pagini suplimentare.

CITEȘTE CONTINUAREA AICI:

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *