Secretul pentru ca organigrama Primăriei Timișoara să treacă: s-o facă alții! E o măsură care afectează întreg orașul

viceprimarul Cosmin Tabără

Viceprimarul Cosmin Tabără are temeri că și de data aceasta a fost încălcată procedura atunci când s-a adoptat ultima organigramă a Primăriei Timișoara. Organigrama a fost contestată în instanță de către sindicat, pe motiv că ședința a fost convocată ”de îndată”, cu toate că nu exista temei legal pentru a justifica urgența.

Tabără spune că dacă organigrama va pica și de data asta, avem de-a face cu o problemă gravă, pentru că nu e vorba doar de organizarea din primărie, ci de o măsură care afectează întreg orașul.

”Nu vreau să mă plâng, nici să arunc vreo vină, dar sunt îngrijorat și trag un semnal de alarmă. Nu mai există motivație în primărie. Au plecat peste 50 de oameni, profesioniști, iar asta se vede.

CITEȘTE ȘI: Serbia: Explozie într-o mină de cărbuni, 8 morți

Mulți au fost mutați prin dispoziție la alte compartimente, în timp ce în unele este deficit. De exemplu, la bazele sportive, lucrăm cu un singur om, noroc că ne mai ajută și alte persoane”, spune viceprimarul PNL, care a lansat o provocare echipei USR din primărie:

”Dacă pică și de data asta organigrama, ne asumăm public să o facem noi, așa cum își dorește majoritatea și vă asigur că va trece”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Secretul pentru ca organigrama Primăriei Timișoara să treacă: s-o facă alții! E o măsură care afectează întreg orașul

  1. Problema este că ar fi cazul să faceți ceva pentru că un oraș întreg este deja sătul cam de toate ce se întâmplă , Timișoara este într-o stare deplorabilă și nu știu cine o va redresa cît de curînd,timpul trece și încă odată nu mai pupați.

  2. Ba Fritz, tu ne triplezi impozitele pe proprietate in conditiile in care pretul la mancare, gazul si benzina au luat-o razna? Da afara jumatate din primarie ca oricum nu se vede nimic in urma voastra si sunteti inutili!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *