Timișul, poziționare oficială în lupta pentru șefia PNL

Alin Nica, în vizorul ANI. Este acuzat de conflict de interese și fals în declarații

PNL Timiș s-a alăturat celor 40 de filiale care au convocat ședința extraordinară a Biroului Politic Național, unde se va ridica problema înlăturării lui Florin Cîțu din fruntea partidului și înlocuirea sa cu premierul Nicolae Ciucă.

”Am semnat convocatorul și o să discutăm situația de partid în cadru statutar, astfel încât să luăm decizii în consecință. Cred că locul în care aceste reproșuri la adresa conducerii sau alte propuneri de schimbare este în forul statutar care este Biroul Executiv sau, mai departe, în Consiliul Național, respectiv congres.

CITEȘTE ȘI: Italia a pus capăt stării de urgență. Restricțiile se ridică treptat

Susțin dezbaterea în cadru statutar în partid a oricărei variante.  Nu am avut până acum o analiză a conducerii și aș prefera să mă abțin de la a spune ce decizie va lua Biroul Executiv sau în care parte vor merge lucrurile”, a declarat Alin Nica, președintele PNL Timiș, care a făcut însă o precizare ce ar putea limpezi apele:

”Premierul Nicolae Ciucă este o variantă viabilă pentru funcția de președinte al PNL. Este un om care performează la guvernare, iar în aceste condiții geo-politice tulburi oferă siguranță și stabilitate”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Timișul, poziționare oficială în lupta pentru șefia PNL

  1. Speram ca dl. premier sa fie consecvent cu acei indivizi declarati incompatibili, care au fost suspendati si demisi din functii. Pentru ca acestia abuzeaza in continuare si „calaresc” masinile primariilor dupa bunul plac pe banii nostri ai contribuabililor. Chiar ne cred prosti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *