Simpozion internațional cu tema „Presa din Banat în oglinda vremii”, la prima ediție

Simpozion Internațional cu tema „Presa din Banat în oglinda vremii”, la prima ediție

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România „Valeriu Braniște” – Timiș, împreună cu instituții academice și universitare și Asociația Română de Istorie a Presei, organizează, în luna iunie 2022, prima ediție a Simpozionului Internațional cu tema „Presa din Banat în oglinda vremii”.

Doritorii sunt rugați ca până la sfârșitul acestei luni (ianuarie) să trimită (doar) titlul comunicării și un scurt rezumat al lucrării (maxim zece rânduri) la adresa [email protected].

Și, pentru că organizatorii doresc să tipărească volumul manifestării științifice până la data desfășurării evenimentului, doritorii sunt rugați ca articolele / studiile să fie transmise, la aceeași adresă,  până în 31 martie a.c.

CITEȘTE ȘI: Grevă de avertisment în școli, ce revendicări au sindicaliștii

Textele trebuie să nu depășească 15 pagini (format A4) și să dețină, în mod obligatoriu, cuvinte cheie în limba română (la începutul articolului), iar la capătul lui cuvinte cheie și rezumat în limba engleză.

După 1 februarie a.c., persoanelor înscrise li se vor transmite normele de redactare.

Pentru orice alte informații, doritorii pot apela numărul de telefon 0741.142.978 sau pot scrie un mesaj la adresa electronică [email protected].


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *