Simonis: Timişoara intră în carantină, facturile s-au dublat, preţurile au crescut enorm! Trebuie să punem stop şi să avem un guvern care să ia cu adevărat măsuri pentru oameni

Simonis: Trebuie să punem stop şi să avem un guvern care să ia cu adevărat măsuri pentru oameni | Timişoara intră în carantină, facturile s-au dublat, preţurile au crescut enorm!

Se apropie ziua decisivă pentru Guvernul Cîțu. Liderul de grup al deputaților PSD, Alfred Simonis,  a  ajunțat când va fi depusă moțiunea care ar putea răsturna guvernul.

”Moţiunea PSD va fi votată marţi! Mă aştept ca USR şi AUR să voteze aşa cum s-au angajat public. Trebuie să punem repede capăt acestui haos creat de nişte partide iresponsabile care au aruncat ţara în criză sanitară, economică şi politică.

CITEŞTE ŞI: Timișoara revine la restricții dure: carantină de noapte pe tot parcursul săptămânii. Vaccinații, liberi să circule

Timişoara intră în carantină de noapte de weekend, facturile s-au dublat, preţurile au crescut enorm, în timp ce aceşti oameni continuă să se bată pentru ciolan. Trebuie să punem stop şi să avem un guvern care să ia cu adevărat măsuri pentru oameni”, este mesajul liderului de grup al deputaților PSD.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Simonis: Timişoara intră în carantină, facturile s-au dublat, preţurile au crescut enorm! Trebuie să punem stop şi să avem un guvern care să ia cu adevărat măsuri pentru oameni

 1. Cu adevărat discriminare între cetatenii de pe tot globul a ajuns să facă acest Covid ,ceea ce se va ajunge să protesteze toți cetatenii de pe intreg globul. Gânditi-vă și la urmări atât cetatenii cât și fiecare stat cu ce se va alege ….

  1. Da, tuturor ne pare rau ca a aparut acest Covid.
   Problema e ca cei care nu respecta masurile profilactice, inclusiv vaccinarea se gindesc in primul rind la ei-mie vaccinul imi baga…cip…si alte bazaconii.
   Majoritatea celor care se vaccineaza, in afara de cei cu afectiuni grave se gindesc in primul rind la cei dragi, pe care ii pot omori fara voie.
   Asta e de fapt, toata diferenta !!!!

  2. Madam Aurelia (daca estiomadam) Antivaccinistii de oriunde știu că cine nu poartă masca și nu se vaccinează, ori mor, ori rămân tâmpiți? Șunteti vaccinata??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *