Sfinte Liturghii la Maria Ciclova

La poalele munţilor Aninei se înalţă biserica romano-catolică din Ciclova-Montană, Sanctuar Marian vizitat mai ales de comunităţile cehe, croate, dar și germane, maghiare și române din zona Banatului Montan a Diecezei de Timişoara.

Cu ocazia Sărbătorii „Vizita Sfintei Fecioare Maria la Elisabeta”, care se celebrează în Dieceza de Timișoara cu dispensă din partea Sfântului Scaun, pe data de 2 iulie, în amintitul lăcaş de cult se vor oficia mai multe Sfinte Liturghii pentru credincioşii care o cinstesc pe Sfânta Fecioară.

Programul celebrărilor începe  miercuri, 1 iulie, la ora 17,  cu devoțiunea Calea Sfintei Cruci în limba croată, urmată, la ora 18, de o Sfântă Liturghie.

Joi, 2 iulie, credincioșii vor participa la Sfânta Liturghie în limba croată, programată la ora 8,30 în limba croată. La ora 10,30 va începe Calea Sf. Cruci în  germană, română și maghiară, iar la ora 11 va fi celebrată încă o Sfântă Liturghie trilingvă ce va fi transmisă live în internet pe pagina de facebook a lui Mario Karnel din Anina.

Toate celebrările liturgice vor avea loc la altarul în aer liber aflat în imediata apropiere a bisericii de pelerinaj.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns