Sesiune Helion, derulată online

science fiction

Casa de cultură a  municipiului Timișoara şi Asociaţia Culturală Helion organizează sâmbătă şi duminică cea de-a 34-a ediţie a Sesiunii Helion care, din cauza pandemiei, se va desfăşura anul acesta online, prin aplicaţia zoom.

Evenimentul va începe azi la ora 17, cu cuvinte de salut şi va continua, la ora 17,20, cu prezentarea unui număr special din revista „Helion” (nr.1-2/2020), dedicat împlinirii a patru decenii de la înfiinţarea clubului de anticipaţie omonim.

La ora 17,40, sub genericul „Sisteme fizice alternative în Science-Fiction”, vor susţine comunicări Adrian Bancu, Adrian Chifu, Gyorfi Gyury şi Cristian Koncz, acesta din urmă asumându-şi şi rolul de moderator.

După pauza de cafea de la ora 19,30, Adrian Chifu va susţine, la ora 20, un recital de muzică electronică, urmat, la ora 21, de o şedinţă de cenaclu SF.

Mâine, la ora 10,30, Cornel Secu va modera sesiunea cu titlul  „Perspectivele prezicerii în SF”, în cadrul căreia vor prezenta comunicări  Mircea Băduț, Daniel Botgros, Eugen Cadaru, Mircea Naidin și Cornel Secu, iar la ora 12 va avea loc lansarea volumului al VI-lea din „Antologia Helion”, urmată, la ora 12,30, de prezentarea  laureaților Concursului Național de Proză Scurtă Helion, ediția a 34-a (2019) şi, la ora 13,30, de concluziile sesiunii.

Cei ce doresc informaţii suplimentare despre acest eveniment le pot obţine trimiţând un mesaj   la adresa de e-mail [email protected] sau intrând  pe site-ul www.helionsf.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.