„Sfidarea stafidelor”

Onisimus Lang

Onisimus Lang (foto) și Dryan Osztreicher vor fi prezenţi vineri, 1 februarie, la ora 18, la Librăria „La Două Bufniţe” din Timişoara cu un performance de poezie, contrabas și dans contemporan. În cadrul evenimentului, Onisimus Lang își va lansa volumul său de debut, „Sfidarea stafidelor”, apărut în septembrie 2018 la Casa de editură Max Blecher.

Născut în 1989 în localitatea Bucecea din judeţul Botoșani, Onisimus Lang trăieşte actualmente în Austria şi activează din 2008 pe scena rap-ului românesc, sub pseudonimul „Pumn de Ţărână”.

A lansat până în prezent patru albume rap, dintre care cel mai recent, „eu sînt litera” (2016), marchează momentul de trecere către poezia scrisă.

CITEȘTE ȘI: Primele imagini cu accidentul groaznic din Lipova, în care o persoană a murit şi alte cinci au fost rănite

Se autodeclară cel mai fericit poet în viață, neutilizând literatura în scopuri terapeutice, ci savurând-o ca pe o ceașcă de cafea înainte de a scoate dimineața primul cuvânt pe gură. A debutat în septembrie 2018 cu volumul „Sfidarea stafidelor”, publicat la Casa de editură Max Blecher.

Dryan Osztreicher (Argentina) este un autor care nu se grăbește să publice, deși scrie mult și intens, atât poezie, cât și proză. Ține la intimitatea sa, motiv pentru care el nu există sub nici o formă în mediul virtual. Onisimus și Dryan s-au întâlnit în Linz, unde Dryan a locuit o perioadă și unde a înființat, împreună cu Daniel Bierdümpfl, cercul de poezie „The poets round of the square table”.

Daniel Bierdümpfl (Germania) şi Luan Goncalves (Brazilia) vor fi, de asemenea, prezenţi la Bufniţe, unde vor cânta la contrabas. Le va fi alături, ca performer, poloneza Kasia Roszak. Membră, de asemenea, a cercului „The poets round of the square table”, ea studiază dansul contemporan la „Anton Bruckner” Privatuniversität în Linz. Printre invitaţii serii se va număra şi scriitorul timişorean Alexandru Potcoavă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns