SFÂRŞIT TRAGIC: soţ şi soţie, asfixiaţi în timp ce dormeau!

medicina legala 1

Un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie, în vârstă de 69, respectiv 62 de ani, şi-au găsit sfârşitul în timp ce dormeau, fiind găsiţi asfixiaţi. Nenorocirea a avut loc în într-o locuință din satul Valea Bistrei, comuna Zăvoi, judeţul Caraş-Severin.

Fratele femeii, care locuiește în același imobil, și-a făcut griji când a văzut că, deși se făcuse ora 11, cei doi nu dăduseră niciun semn de viață în dimineața respectivă. Speriat, bărbatul a spart un geam cu gândul de a intra în locuință, întrucât ușa de la intrare era încuiată pe dinăuntru.

A fost izbit de mirosul de monoxid de carbon, iar când a intrat în casă i-a găsit pe cei doi întinși pe pat. Medicii ajunși de urgență s-au străduit în zadar să-i readucă la viață.

Din câte se pare, cele două persoane au murit intoxicate cu gazele arse emanate de soba de teracotă defectă. Nu este exclus ca vântul care a bătut cu furie în noaptea respectivă să fi întors gazele pe hornul casei. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită de medicul legist în urma efectuării necropsiei celor două cadavre.

Sursa: argument-cs.ro

Foto arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *