Liberalii timişeni, puşi să jure pe Biblie

Nicolae Robu „a luat foc” după ce a aflat că doi dintre consilierii judeţeni ai PNL Timiş au votat cu pesedistul Călin Dobra la consiliul judeţean. Imediat, liderul liberal a anunţat că va face toate demersurile posibile pentru a-i identifica pe care au votat contrar liniei stabilite de partid cu două zile înainte de şedinţa de plen a CJT.

Iată că prima măsură nu s-a lăsat mult aşteptată: consilierii judeţeni au fost convocaţi de Robu la sediul filialei, pentru a jura cu mâna pe Biblie că nu au votat cu Dobra!

Dacă vor trece cu toţii de acest prim test de evlavie, va urma, probabil, unul mai pământesc: detectorul de minciuni.

În ambele cazuri, de partea de supraveghere şi interpretare s-ar putea ocupa Ionuţ Nasleu, un fin cunoscător al treburilor bisericeşti, dar şi al celor laice.

Contactează autorul la: [email protected]


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Liberalii timişeni, puşi să jure pe Biblie

  1. Domnule Primar , acum este momentul intelepciunii , concordiei intre oameni .Mai bine apelati la Prea Sfintia Sa Mitropolitul Banatului sa vina la Sediul PNL Timis , sa oficializaze o Sfinta Slujba ,,Sfintul lMaslu ” pentru a alunga pe satana din sufletul unora , patrunsi precum si din sediu .In general oamenii cu inaintarea in vrasta devin mai intelepti .Merita incercat.

Lasă un răspuns