Liberalii timişeni, puşi să jure pe Biblie

Nicolae Robu 4

Nicolae Robu „a luat foc” după ce a aflat că doi dintre consilierii judeţeni ai PNL Timiş au votat cu pesedistul Călin Dobra la consiliul judeţean. Imediat, liderul liberal a anunţat că va face toate demersurile posibile pentru a-i identifica pe care au votat contrar liniei stabilite de partid cu două zile înainte de şedinţa de plen a CJT.

Iată că prima măsură nu s-a lăsat mult aşteptată: consilierii judeţeni au fost convocaţi de Robu la sediul filialei, pentru a jura cu mâna pe Biblie că nu au votat cu Dobra!

Dacă vor trece cu toţii de acest prim test de evlavie, va urma, probabil, unul mai pământesc: detectorul de minciuni.

În ambele cazuri, de partea de supraveghere şi interpretare s-ar putea ocupa Ionuţ Nasleu, un fin cunoscător al treburilor bisericeşti, dar şi al celor laice.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Liberalii timişeni, puşi să jure pe Biblie

  1. Domnule Primar , acum este momentul intelepciunii , concordiei intre oameni .Mai bine apelati la Prea Sfintia Sa Mitropolitul Banatului sa vina la Sediul PNL Timis , sa oficializaze o Sfinta Slujba ,,Sfintul lMaslu ” pentru a alunga pe satana din sufletul unora , patrunsi precum si din sediu .In general oamenii cu inaintarea in vrasta devin mai intelepti .Merita incercat.

Lasă un răspuns