Serviciul de recrutare online al MAI a fost cel mai accesat, de peste 1,5 milioane de ori

Serviciul de recrutare online al MAI a fost cel mai accesat, de peste 1,5 milioane de ori

Serviciul de recrutare online al MAI a fost cel mai accesat, de peste 1,5 milioane de ori

Portalul de servicii online al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) – https://hub.mai.gov.ro/ a fost accesat de peste 8 milioane de ori şi au fost create peste 452.000 de conturi (identităţi electronice).

Serviciul de recrutare online al MAI a fost cel mai accesat, de peste 1,5 milioane de ori. Toate anunţurile privind concursurile organizate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne sunt postate pe hub.mai.gov.ro începând cu data de 16 octombrie 2023.

Totodată, aproape 470.000 de persoane şi-au obţinut cazierul judiciar on-line, de la implementarea acestui serviciu pe platforma MAI, la începutul lunii februarie 2023.

De asemenea, au fost înregistrate peste 365.000 de accesări în cazul celor care au fost interesaţi de cazierul rutier. Acest serviciu a fost operaţionalizat începând cu data de 18 mai 2023.

CITEȘTE ȘI: Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România. În Banat vor fi ploi torențiale, grindină şi furtuni

Potrivit MAI, aproximativ 1,14 milioane de cetăţeni români au beneficiat de avantajele serviciului ePAŞAPOARTE, care permite programarea on-line pentru depunerea documentelor în vederea obţinerii paşaportului.

Prin acest serviciu puteţi selecta data, ora şi locul în care vreţi să mergeţi pentru depunerea documentelor necesare eliberării paşapoartelor.

Sursa foto: MAI


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *