Servicii electronice ca la oraș într-o comună timișeană

satchinez 2

Drumuri scurtate pentru locuitorii unei comune din judeul Timiș: a fost inaugurat Serviciul Local de Evidență a Persoanelor din Satchinez, structură ce funcționează pe Strada Daliei nr. 82 din localitate.

CITEŞTE ŞI: Toată Timișoara știe: un oltean la primărie!

De acum încolo, locuitorii comunei Satchinez își vor putea rezolva chiar în comună toate problemele legate de cartea de identitate, fără să mai fie nevoiți să facă numeroase drumuri la Timișoara.

CITEŞTE ŞI: Răsturnare de situație într-un oraș timișean

”Cetățenii comunei Satchinez trebuie să știe că programarea pentru depunerea documentelor necesare pentru eliberarea cărților de identitate se face doar telefonic, dată fiind situația epidemiologică actuală, la numărul de telefon 0256 379 744” a precizat primarul Florin Olimpiu Cheaua.

Programul de funcționare al SPCLEP Satchinez este următorul: de luni până miercuri, între 8 – 16; joi : 8 – 18; vineri : 8 – 14.

CITEŞTE ŞI: Telenovelă politică în Timiș: Un fost concurent de la ”Insula Iubirii” candidează la Primărie și vrea să-i sufle postul celui care i-a furat iubita

Această măsură este un fel de preambul al introducerii digitalizării în Satchinez, pentru că în în perioada imediat următare, locuitorii comunei, dar și alte persoane care doresc să efectueze plata taxelor și a impozitelor sau să descarce anumite documente, o vor putea face online, fără a mai fi nevoie de deplasări la sediul primăriei.

Toate formalitățile au fost parcurse, urmând doar ca autoritățile centrale abilitate în domeniul unor astfel de transmisiuni să realizeze un ultim demers.

”Știm foarte bine că lumea este ocupată, tot mai mulți sunt prinși cu serviciul sau cu alte probleme, așa că ne-am gândit că introducerea digitalizării este o măsură așteptată de populație, fapt pentru care urgentăm introducerea acesteia”, a declarat primarul din Satchinez.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *