Seri de muzică și teatru oferite timișorenilor de studenți ai UVT

muzica si teatru

Seri de muzică și teatru oferite timișorenilor de studenți ai UVT

Fundația Universitatea de Vest Timișoara în parteneriat cu Universitatea de Vest și Facultatea de Muzică și Teatru, cu sprijinul Facultății de Arte și Design, organizează o serie de șapte evenimente în cadrul proiectului ,,La UVT, Cultura este Capitală!”, cu titlul ,,WePerform – Seri de muzică și teatru”, ediția a II-a.

Proiectul face parte din Programul Cultural „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” și are ca finanțator principal Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte, fiind cofinanțat de Consiliul Județean Timiș.

CITEȘTE ȘI: Peste 400 de voluntari au renovat fațadele a 30 de case dintr-un sat din Timiș

Evenimentele se desfășoară începând din 13 iunie 2022, în Parcul Copiilor, de la ora 17, cu ateliere muzicale de percuție, de instrumente cu coarde (vioară, violă), de flaut, clarinet și pian.

În continuare, de la ora 19 va avea loc spectacolul pentru copii ,,Carnavalul animalelor” dirijat de dr. Sebatian Felea și un recital susținut de studenții clasei de pian, coordonat de prof. univ. dr. habil. Manuela Mihăilescu.

Pe 15 iunie, de la ora 20, va avea loc un recital de canto „Sing your soul”, în Piața Unirii; pe 16 iunie, în Piața Traian, va putea fi vizionat spectacolul de teatru ”Călău pentru sine”; pe 21 iunie, de la ora 20 – recital de pian și flaut (”Fireworks”) în Piața Libertății; pe 22 iunie – serată lirică în Piața Libertății, de la ora 20; pe 24 iunie, ora 20, Parcul Dacia – teatru de improvizație (”Comedia artiștilor”), iar pe 26 iunie, de la ora 21 – teatru contemporan (”Dawn Way”), în Parcul Carmen Sylva.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *