Șerban cu și despre… Șerban

serban foarta 1

Anul literar a debutat cu sala plină la prima întâlnire a Filialei Timișoara a Uniunii Scriitorilor din România, cu două prezențe impresionante – Șerban Foarță și Robert Șerban – care atrag atenția asupra importanței literaturii din orașul de pe Bega.

CITEȘTE ȘI: Vouchere de vacanță 2019. Veşti proaste pentru bugetari. Cum pot fi folosite tichetele de vacanţă

Cu această ocazie a avut loc lansarea volumului ”Mulțimea cu un singur element”, o antologie a versurilor lui Șerban Foarță realizată de Robert Şerban, care, la rândul său și-a prezentat și cărțile proprii traduse în limba germană (”Feintod/Moartea parafină”, ”Nah an der Gürtellinie/ Puțin sub linie” și ”Ein plötzlich erlöster Glücksritter/ Un aventurier mântuit”).

CITEȘTE ȘI: În Alianța Vestului se trăiește mai bine decât la Miami

”Avem de-a face cu un balaur cu două capete: Robert Șerban Foarță. Nu mă miră faptul că Robert Șerban s-a apucat de această antologie pentru că el face lucrurile la timp.

CITEȘTE ȘI: O fetiţă de 10 ani s-a sinucis pentru a-şi face mama fericită: ‘Sper ca într-o zi să mă poţi iubi’

Robert Șerban e o instituție de cultură și are asemenea inițiative tocmai atunci când ți-ai luat gândul că așa ceva se poate întâmpla. Șerban Foarță este un poet uriaș, care merită acest lucru”, a punctat Viorel Marineasa.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *