Sens dublu pe o porţiune din strada Mureş

strada Mures

Comisia de Circulaţie de pe lângă Primăria Municipiului Timişoara a decis deschiderea traficului rutier pe sens dublu pe o porţiune din strada Mureş.

Este vorba despre tronsonul cuprins între strada Traian Vuia şi strada Constantin Brâncoveanu.

Măsura va fi instituită de marţi, 11 octombrie 2016, de la primele ore ale dimineţii, şi ar trebui să aibă ca efect fluidizarea traficului în zona respectivă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Sens dublu pe o porţiune din strada Mureş

  1. Str.Mures e destul de ok pentru circulatia in ambele sensuri dar cretinii astia fac sensuri unice peste noapte!!au creat o intreaga harababura in oras cu sensuri unice,semafoare,nu mai zic de lucrarile la carosabil..dezastru total

  2. Revin din nou daca primarul nu are urechi sa auda poate comisia de circulatie sa fie mai sensibila,de cel putin 8 luni sesizez ca ,pe strada Andreescu din cartierul Fraidorf circula autobuzele tuturor firmelor circula intr-o veselie blocand traficul la orele de varf.Pe aceasta strada a fost interzis traficul aautobuzelor ,si vehiculelor grele cu exceptia RATT.Soferii au platit mecanicii sa i-a jos indicatoarele care interziceau accesul autobuzelor pe aceasta strada avand accesul pe str.Ardealului nimeni nu doreste sa i-a masuri inpotriva acestor firme de transport iar siguranta caselor este in pericol circulatia este in pericol strada fiind foarte stramta,iar coloanele de autobuze aproape inposibil de depasit.Solicit comisiei sa vina la fata locului asa nu se mai poate!

  3. Aceeasi DOVADA de ISTETIME este si in cazul strazii Coriolan Brediceanu, unde, jumatate de strada este sens unic din dreapta, iar cealalalta din stanga … BRAVO PROSTILOR!

Lasă un răspuns