HALUCINANT! O femeie a vrut să scape de cățelușa gestantă și i-a turnat în mâncare un pumn de ace. Salvatorul patrupedului s-a şcolit la Timişoara

catelusa

Un caz cutremurător semnalat de către un medic veterinar a revoltat mii de oameni din vestul ţării, care cer pedepsirea unei bătrâne care a încercat să-și omoare cățelușa gestantă.

Wili Glaser, absolvent al Facultăţii de Medicină Veterinară Timişoara, în prezent medic la o clinică privată, s-a dovedit înger pentru o cățelușă adusă de la o asociație pentru protecția animalelor. Cățelușa era gestantă și a ajuns la asociație prin intermediul unei femei din localitatea arădeană Miniș, care a salvat-o, după ce a văzut că vomită… ace.

Medicul a scris pe Facebook că patrupedul a înghițit un pumn de ace de gămălie, care ar fi fost introduse în mâncare de către o bătrână. Aceasta ar fi vrut să scape de cățelușă pentru a nu-i face pui în curte.

veterinarLa prima operație, cel puțin 40 de ace de gămălie au fost scoase din esofag, iar multe altele au rămas în organism și vor fi eliminate, probabil, pe cale naturală.

În caz contrar, va fi nevoie de o altă operație.

Mii de oameni au comentat postarea medicului, cerându-i acestuia să depună plângere împotriva femeii și mulțumindu-i că a salvat viața animalului.

wili-glaser

”Datorită impactului emoțional al postării mele, mă simt obligat să vă țin la curent cu starea cățelușei. La ora actuală este bine, a și mâncat. Un mănunchi de ace care era în esofag s-a mișcat și a trecut de stomac deja, de fapt toate acele sunt în mișcare și sper să le elimine natural. O nouă operație va fi necesară doar dacă vor rămâne ace blocate pe undeva”, a scris Wili Glaser.

Medicul veterinar este decis să depună o reclamație împotriva bătrânei agresoare, aceasta riscând să fie cercetată penal pentru rele tratamente aplicate animalelor.

Sursa: arq.ro

Foto: Facebook


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “HALUCINANT! O femeie a vrut să scape de cățelușa gestantă și i-a turnat în mâncare un pumn de ace. Salvatorul patrupedului s-a şcolit la Timişoara

  1. NU serios toti batranii ce au fost pe vremea lui Ceasca ar trebui sa li se ofere un control Pshiologic gratuit o data la 6 lunii nu vreau sa supar pe nimeni cu toti avem Batranii chiar si eu dar serios stau prost cu judecata si nu ii vina lor ca atunci sistemul ia facut rai daca va uitati bine in societatea NOASTRA in TARA majoritatea nalucilor care conduc tara sunt BATRANII si tot ieii o distrug de 26 de anii si mai rau ii ca tot iei isi baga copii lor invatati tot pe acelasi sitem vechii si nepotii si tot asa merge tara pe nepotism si familism chiar daca iei sunt handicapatii ca si nalicile cei destepti sunt dati la o parte pt iei sau sa fie mai destepti nu ca noi sa plece naibi din tara lu mamaie si tateie care si dupa moarte ar ocupa postul pt nepotii .

    1. Voi de ce credeți că multe românce pleacă în occident să lucreze „la babe”? După o anumită vârstă la bătrâni se instalează demența iar aceștia nu mai judecă rațional. Nici un sistem nu este interesat și nu investește în supravegherea acestor oameni fără discernământ așa că toată responsabilitatea cade pe familie deși bătrânii au cotizat toată viața iar tinerii sunt ocupați cu serviciul.

  2. Dementa nu are vârstă, mai cu seama când aparține și celor ce ne…diriguie Viata! Fapta acestei,,femeiești oribila,mai cu seama dacă are și…URMASI!

Lasă un răspuns