Senatorul PSD Timiș Eugen Dogariu: ”Respingem noul proiect de lege privind pensiile publice”

dogariu 19 febr 2

Eugen Dogariu, senator PSD Timiș, condamnă intenția guvernului de a modifica legea pensiilor publice.

Potrivit intențiilor guvernului din cadrul reformelor incluse în Planul Național de Redresare și Rezilență, prezentat Comisiei Europene, cheltuielile cu pensiile vor rămâne la același nivel, fără să fie preconizate creșteri ad-hoc pe termen scurt și mediu.

Totodată, se are în vedere revizuirea vârstei de pensionare, modificarea prevederilor privind stagiul minim de cotizare (stabilirea acestuia la 25 de ani, față de 15 ani, cât este acum), precum și eliminarea posibilității pensionării anticipate.

”Sunt măsuri antisociale, care lovesc într-o categorie vulnerabilă, ale cărei venituri vor fi serios afectate, potrivit proiectului de lege al guvernului. PSD nu este de acord cu astfel de măsuri de austeritate”, a declarat Eugen Dogariu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Senatorul PSD Timiș Eugen Dogariu: ”Respingem noul proiect de lege privind pensiile publice”

  1. Bă, RENASTEREA, ce tot il promovati pe dobitocul asta? Asta se da mare profesor pe la POLITEHNICA si habar n-are să tina un curs (citeste de pe slide-uri). Omu are si deviatii de comportament, se crede cineva. Un incapabil. 
    APP! Daca tot se crede cineva să vina cu solutii la ce nu vede el bine. Dar solutiile personale, nu alea de partid, care ar fi? Nu cumva mai bine tăcea si stătea in banca lui?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *