Senatorul PSD Sebastian Răducanu: ”Fără taxe și impozite mărite la Timișoara!”

Senatorul Sebastian Răducanu: ” USR încearcă să blocheze scăderea facturilor românilor”

PSD nu va vota marți, în ședința Consiliului Local Timișoara, nici o majorare de taxe și impozite pentru anul 2022, ci va propune următoarele amendamente de diminuare a acestora, după cum a transmis senatorul timișean Sebastian Răducanu:

* reducerea impozitului pe clădiri nerezidențiale pentru persoanele juridice, de la 1,95 % la 1,2 %, această propunere fiind susținută și anul trecut de grupul de consilieri municipali PSD, fără să întrunească, însă, numărul necesar de voturi;

* păstrarea cotei de 0,6 % a impozitului pe clădiri nerezidențiale pentru persoanele fizice, care este, de asemenea, cea mai mare din țară și fără majorarea gândită de executiv.

”Triplarea sa este aberantă și nocivă, iar argumentul domnilor Fritz și Creiveanu că s-ar elimina o inechitate în raport cu persoanele juridice demonstrează un anumit nivel precar și rudimentar de inteligență economică, în condițiile în care o persoană fizică plătește lunar la stat un procent de 10,5 % din veniturile din închiriere, în timp ce o firmă are o cota de impozitare de 1 %.

Vom propune și reducerea de la 0,10 % la 0,08 % a impozitelor pe clădiri rezidențiale, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice. Așa cum am făcut-o și anul trecut, dar ne-am lovit de ipocrizia consilierilor PNL, o facem și anul acesta, cu speranța că în ceasul al 12-lea să reușim să aprobăm amendamentele normalității în municipiul Timișoara”, este mesajul senatorului Sebastian Răducanu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Senatorul PSD Sebastian Răducanu: ”Fără taxe și impozite mărite la Timișoara!”

  1. A-i dracu politicieni cand sint in opozitie a-i auzi cu povesti despre taxe si impozite  dupa aia critica guvernul ca se imprumuta voi cat a-ti guvernat in acesti 30 de ani nu a-ti marit impozitele ?Voi nu guvernele pesediste nu s-au imprumutat deloc ?Cu ce a-ti platit votantii (Bugetarii) atatia ani ?

Lasă un răspuns