Semnal de alarmă privind siguranţa în trafic la Timişoara

eugen dogariu 4

Senatorul Eugen Dogariu este revoltat de lipsa siguranţei cetăţeanului în Timişoara, resimţită tot mai acut în ultimul timp. O mostră a modului în care au degenerat lucrurile am avut-o chiar zilele trecute, când o femeie a fost atacată cu bâta în trafic.

„Este mai mult decât un semnal de alarmă, care ar trebui să dea serios de gândit. Cred că e timpul ca instituţiile cu atribuţii în menţinerea siguranţei cetăţeanului să dea dovadă de mai multă fermitate şi implicare activă. Aştept ca atât poliţia locală, cât şi cea naţională, să fie prezente mai mult în trafic, pentru a evita astfel de incidente care creează o stare de insecuritate şi chiar teamă în rândul cetăţenilor.

Pe de altă parte, nu trebuie să pierdem din vedere nici cauzele care conduc de multe ori la astfel de evenimente nedorite. Fără îndoială, multe incidente sunt generate şi de lucrările efectuate haotic prin Timişoara, fără a se ţine cont de participanţii în trafic şi de riscurile care pot apărea.

Sunt convins că o mai bună colaborare instituţională, o clarificare la nivelul conducerii poliţiei locale şi o planificare laborioasă a lucrărilor de infrastructură ar schimba lucrurile în bine şi trag un semnal de alarmă în acest sens”, a declarat senatorul PSD Eugen Dogariu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Semnal de alarmă privind siguranţa în trafic la Timişoara

Lasă un răspuns