Semnal de alarmă din parlament

Deputatul PSD Alfred Simonis trage un semnal de alarmă referitor la dramele generate de superficialitatea cu care sunt tratate lucruri serioase:

” Nu este momentul să aducem acuze cuiva pentru faptul că Timişoara şi timişorenii trec prin momente grele. Nu pentru că nu am putea acuza, motive sunt, dar nu e treaba noastră să o facem. Trebuie să vorbim, însă, despre un mod de lucru, despre cum se petrec anumite lucruri în Primăria Timişoara.

De ani buni, politicienii, ziariştii, societatea civilă, vorbesc despre corupție în primărie, una generalizată. O spunem răspicat de ani mulți, vorbim despre modul în care se atribuie lucrări şi despre anumite firme abonate la conturile municipalității.

La fel de grav este că, susține multă lume, ceea ce se lucrează este fără avize, autorizații şi alte documente absolut obligatorii. Inspectoratul de Stat în Construcții a şi amendat primăria pentru lucrurile amintite anterior.

Iar, dacă acum se dovedeşte că poarta de intrare în oraş a fost reabilitată fără documentația necesară, vorbim de fapte şi persoane penale”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Semnal de alarmă din parlament

  1. Corect , apropo de poarta de intrare in oras este vorba de fapte si persoane penale.Era duminica, Ruga Timisoarei, a cazut poarta de intrare in oras si victima un tanar nevinovat.Sunt mama unui baiat de 27 de ani.Cand ma gandesc ce durere in sufletul unei mame la o astfel de tragedie, acest primar trebuie sa il tragem la raspundere.Ajunge !!……pana aici !!…..ai facut destul ce ai vrut….si i-ai lasat si pe altii sa fac ce vor…ai adus Timisoara intr- o situatie de mizerie cum nu a fost niciodata..ai cheltuit bani nechibzuit neglijand prioritatile orasului , ceea ce s-a efectuat sunt lucrari superficiale fara verificarea calitatii.
    Asa s-a ajuns sa moara acest tanar din neglijenta si lipsa de raspundere.
    Dragi timisoreni a venit timpul sa va luati primarul la raspundere, aveti dreptul, i-ati acordat incredere dandu-i votul de doua ori si el cu ce v-a rasplatit…..cu poluare si sfidare….centru orasului miroase a cotet de pasari din cauza ciorilor si a porumbeilor…..daca acest lucru minor in aparenta nu il deranjeaza..nu va puneti intrebarea ce fel de gospodar este ??? Ajunge !!.. judecati-l in piata Libertatii pe care a ,,tuns-o,, de copaci…si tundeti-l si voi lasati-l fara plete !!

  2. Cred ca sintem o cauza pierduta , noi , ca cetateni , nu mai avem nici o sansa in Romania , cineva , providential , nu stiu cine , trebuie sa apese butonul ,, RESTART ,, dar cu mare hotarire , valabil in toate domeniile ,vreun Mesia , poate .

  3. vezi bai ”banatanule” alfriedo robierto ca nu mai esti consilier la primarie. chiar nu pricepeti voi psd-ii ca nu veti avea in veci primar la timisoara? lasa-i in plata Domnului d-le primar si continuati ce a-ti inceput caci o faceti bine. mai sala polivalenta in timisoara si nu in satul giroc [acolo probabil au deja o sala din cele 400 facute de bombonel le ajunge] si pot sa clantane psd-ii si la viitoarele alegeri.

Lasă un răspuns