Compania Enel, inamicul public al judeţului Timiş

Modul în care compania Enel gestionează situaţia creată în urma furtunii din judeţul Timiş este revoltător. Tot mai multă lume se plânge de lipsa de reacţie a celor de la Enel, care par încremeniţi în trecut, fără a putea remedia defecţiunile.

Această indolenţă l-a determinat pe consilierul judeţean Nicolae Bitea, liderul grupului PNL Timiş, să aibă o intervenţie în plenul de miercuri, condamnând atitudinea pasivă a Enel-ului.

„Este de-a dreptul scandalos de-a ca la 96 de ore de la vijelie încă să mai existe localităţi fără curent electric. Sunt agenţi economici, dar şi consumatori casnici care depind de alimentarea cu energie electrică, iar cei de la Enel sunt total depăşiţi de situaţie. Nu se poate ca o echipă de intervenţie să fie formată din doar doi oameni.

Mă întreb cum pot face faţă doi oameni la atâtea localităţi? Nici măcar la telefon nu mai răspund, în cel mai fericit caz intră un robot care întreabă lucruri fără nici o legătură cu prăpădul din judeţul Timiş. Este revoltător ceea ce se întâmplă”, spune Nicolae Bitea.

Compania Enel nu a mai făcut nici o investiţie majoră în ultima vreme, mulţumindu-se să externalizeze o bună parte a serviciilor. Nu este de mirare că, în aceste condiţii, nemulţumirea şi indignarea cetăţenilor sunt tot mai accentuate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Compania Enel, inamicul public al judeţului Timiş

  1. Cum s-a pus din nou ploaia, cum s-a luat iarasi curentul in Torontalului. Probabil cablurile si transformatoarele lor sunt din zahar – le atinge un pic apa si s-au topit. Rusine Enel!!

  2. Aceste companii furnizoare de apa , curent , gaz , carburanti , rca , etc . fac ce vor cu consumatorul roman , maresc preturile cum vor ei si cind vor ei , reduc la minimul oamenii care trebuie sa intervina , si sint imune la orice control al institutiilor abilitate ale statului roman , vezi la tv cum niste domni inspectori fac controale la niste restaurante , terase etc , foarte bine ca fac asemenea controale , dar nu am vazut vreun control la o benzinarie , sa masoare metrologic cantitatea de carburant livrata de pompe , sau sa amendeze vreo companie furnizoare de utilitati deoarece ceea ce livreaza nu este in parametrii legali , ex tensiunea curentului la orele de virf , sau fluctuatia acestuia , sau temperatura apei ca agent termic , sau calitatea apei de la robinet , etc . dar periodic ,pentru ca sint lucruri importante , sint aspecte care de ani de zile la noi le acceptam in mod tacit , cu toate ca ne ard la buzunare sau la sanatate , sintem la cheremul lor iar institutii gen ,, consiliul concurentei ,, pina fac o ancheta trece un deceniu , sintem consumatori , cetateni CAPTIVI , aici in Romania .

  3. În Com Curtea nu avem apa la robonet de duminica din cauza ca cei de la Enel nu au reparat curentul decit pe o faza si curent este doar în jumate de sat , culmea nesimțiri e ca pe toată zona din jurul Fagetului au o singură echipă de intervenție

  4. Enel foloseste infrastructura achizitionata la cumparare si face bani.A dat oamenii afara,salarii mici oricum,cerinte maxime,exploateaza salariatii la greu,de aia n-au oameni,si-au batut joc de specialisti,asta e cand guvernele n-au tinut cont de domeniile strategice si de securitate nationala,au vandut tot la straini

Lasă un răspuns