Selecţie de studenţi din Timişoara care vor să lucreze în Germania. Care sunt condiţiile şi ce documente sunt necesare

Studenţii tentaţi de obţinerea unui loc de muncă sezonier în Germania pot apela la o facilitate pe care le-o pune la dispoziţie statul.

Astfel, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) organizează o selecție pentru studenții care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei, pe perioada vacanței de vară din acest an, pentru minimum două luni.

Condiții de participare sunt: vârsta cuprinsă ȋntre 18 şi 35 de ani; studenți la cursuri de zi, la o facultate acreditată, de stat sau particulară; cunoștințe bune sau foarte bune de limba germană.

Documentele necesare sunt: o copie după actul de identitate, cu o valabilitate de minimum şase luni; fișa de solicitare – Bewerbung 2017 – completată ȋn două exemplare la calculator și semnată (formularul tipizat și modelul de completare a acestuia poate fi găsit pe site-ul ANOFM www.anofm.ro).

Ȋnregistrarea dosarelor se va desfășura până în data de 9 februarie, ȋn intervalul luni – joi, între orele 9,30 – 15,30 și vineri, între 9,30 şi 12,30, la sediile agențiilor pentru ocuparea forței de muncă din județul de domiciliu al studentului sau din cel ȋn care se află instituția de ȋnvățământ superior la care este ȋnregistrat.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Timiş este localizată în Timişoara, pe bulevardul Republicii nr. 21, nr. tel. 0256/294627, fax: 0256/294234, e-mail: [email protected]


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns