Dragoste cu… năbădăi. Un polițist a fost dat în judecată de fosta iubită pentru violență

S-au iubit ca-n filme. El, un tânăr înalt, plăcut, polițist în plină ascensiune; ea, frumoasă, cu păr lung și cu o obligație de cinci anișori. Ieșiri, plimbări romantice, dragoste mare. Până când, într-o zi, au ajuns la concluzia că nu se mai potrivesc și au decis să se despartă.

Era într-o zi de iunie, una nefastă după cum avea să se arate, când cei doi foști iubiți s-au reîntâlnit în oraș, absolut întâmplător. El tocmai cobora dintr-o mașină, iar ea era pe trotuar, cu copilul de mână. De cum s-au văzut, cei doi tineri s-au repezit unul la celălalt, dar nu ca să se pupe pentru revedere, ci să-și arunce cuvinte jignitoare ce au degenerat, în cele din urmă, într-o ceartă în toată regula, la care au asistat și doi martori.

Dorind să încheie discuția, bărbatul s-a urcat în mașină, însă tânăra, după cum avea să reiasă din depozițiile de mai târziu, s-a agățat de oglindă pentru a-l împiedica să plece. Polițistul s-a dat jos și a îmbrâncit-o, trântind-o zdravăn la pământ cu măiestria unui practicant de Kyokushin (deține mai multe trofee în acest sport).

Evident, fosta iubită s-a ales cu câteva leziuni și a decis să îi facă plângere penală.

Polițistul a reușit, însă, să-i impresioneze pe judecători. A fost achitat în primă instanță, magistrații motivându-și decizia prin aceea că fapta are o gravitate redusă (conform certificatului medico-legal, iubita a avut nevoie de doar două-trei zile de îngrijiri medicale) și că aplicarea unei pedepse ar fi inoportună din cauza consecinţelor pe care le-ar avea asupra persoanei respective.

Nemulțumită de verdict, femeia a atacat sentința la Curtea de Apel Timișoara. Analizând dosarul cauzei, noul complet de judecată a concluzionat că, din probele aduse în fața instanței, inculpatul a recurs la violență fiind provocat. Însă, tot ei au menționat faptul că bărbatul nu ar fi complet nevinovat (putea să se abțină sau măcar să încerce să aplice o manevră mai blândă, învățată la karate).

Prin urmare, în sentința finală, judecătorii au decis să îi dea totuși un avertisment care să-i fie învățătură de minte.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Dragoste cu… năbădăi. Un polițist a fost dat în judecată de fosta iubită pentru violență

  1. da, da justitie model! i-a dat un avertisment, cam cum dau cainii comunitari cand parchezi aiurea si mergi cu miloaga … cat despre ciumetele karatist – ia ba pulete de unu mai mare ca tine nu de femei …

  2. Femeia asta trebuie internată la psihiatrie.
    De aia a ieșit cu copilul la plimbare ca să-i arate ce scandalagioaică este.
    Să-și fi văzut de drum parașuta naibii.
    .
    PS: @Maria. Da măi toanto, copilul este o obligație. Ce nu înțelegi? Dacă l-ai făcut ai obligația să-l crești și să-l educi. Este cel puțin o obligație morală.

Lasă un răspuns