Sejur de coșmar la Kopaonik. După furtul mașinilor, alți 26 de timișoreni și orădeni au trecut prin momente teribile

Nu mai puțin de 26 de tineri din Timişoara și Oradea, care au petrecut Revelionul într-o staţiune din Serbia, s-au întors mai repede din vacanțe după ce au făcut toxiinfecţie alimentară.

Din cauza stării de sănătate, oamenii s-au întors acasă mai devreme cu o zi, deşi sejurul era plătit până în 3 ianuarie.

Unul dintre tinerii din Timişoara a semnalat situaţia la digi24.ro, declarând că toxiinfecţia a fost cauzată de mâncarea de la hotelul la care au fost cazaţi şi că în acest sens nu există dubii pentru că nu au mâncat în alte restaurante.

Mai mult decât atât, timişoreanul spune că s-a întâlnit în hotel cu mai multe grupuri de români care acuzau aceleaşi probleme şi au fost şi situaţii în care copii au ajuns la urgenţe, în spitalul din Kopaonik, cu toxiinfecţie alimentară.

Grupul de tineri români a semnalat situaţia managerului hotelului, care le-a spus că mâncarea pregătită în restaurantul hotelului nu are nicio problemă și nu-și nici o răspundere.

Tinerii din Timişoara şi Oradea spun că au trimis o scrisoare Ministerului de Externe şi Ambasadei României în Serbia, prin care au informat despre situație și cer autorităţilor române să ia atitudine.

Vă reamintim că, de Revelion, cinci timișoreni au rămas fără maşini, iar alţi doi s-au ales cu autoturismele sparte, în staţiunile Kopaonik şi Raška. Timișorenii au anunţat imediat autorităţile din țara vecină, dar se pare că șansele să-și recupereze autovehiculele sunt nule, deoarece automobilele – toate marca „Audi” – ar fi fost duse în Kosovo, unde Poliția Sârbă nu are jurisdicție.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Sejur de coșmar la Kopaonik. După furtul mașinilor, alți 26 de timișoreni și orădeni au trecut prin momente teribile

Lasă un răspuns