Paznicii din mall, în alertă maximă!

mall 2

Mall-ul din Calea Aradului este unul dintre cele mai frecventate locuri din urbe. Nu doar timișorenii sau timișenii îi calcă pragul, destinația fiind preferată și de cei care stau temporar în oraș (studenți, turiști etc.), dar și de cei care locuiesc relativ aproape de capitala Banatului (arădeni, cărășeni, hunedoreni, unguri, sârbi).

CITEȘTE ȘI: O tânără din Deva, cerută în căsătorie de un DJ celebru

Atuul său principal este poziția centrală în care e situat. Pe lângă acesta, mirajul atragerii atâtor vizitatori constă în comasarea, într-un singur loc, a unor repere variate: alături de diversitatea de magazine, în incinta sa se află și o serie de instituții publice (Serviciul pașapoarte, Biroul înmatriculări și permise auto, Biroul de taxe și impozite), unități bancare și societăți furnizoare de utilități (telefonie mobilă, cablu TV, poștă etc.).

Încă din a doua zi a anului, de la primele ore ale dimineții, uriașul centru comercial a fost luat ”cu asalt” de mai mulți clienți, de diferite vârste. Iar ieri, numărul acestora a crescut semnificativ. Probabil că dacă ar fi fost deschis non-stop, unii clienți ar fi semnat bucuroși condica de prezență și în noaptea de Anul Nou.

Reducerile practicate de unele magazine au atras nu doar doamnele și domnișoarele, ci și bărbații, prezenți într-un număr destul de mare. Nu puțini au fost cei care s-au înghesuit, la propriu, în magazinele de articole vestimentare ca să prindă ofertele promoționale.

Ca de obicei, după nici două ore de la deschidere, unitățile comerciale cu reduceri mari au început să arate ca după un jaf: cu haine aruncate la întâmplare, unele peste altele, pe jos, prin cabinele de probă, cu vânzătoare răvășite și paznici în alertă maximă.

De asemenea, fiind o perioadă în care mulți sunt plecați în concedii, iar apetitul culinar nu mai e atât de mare după atâtea bucate savuroase degustate de sărbători, totuși, zona food-court-ului a fost și ea pe jumătate plină înainte de orele amiezii. Alții au preferat mall-ul pentru a se putea delecta în liniște pe băncuțele amplasate pe culoarele acestuia, admirând clienții aflați în trecere sau butonând telefoanele mobile.

Chiar dacă, de multe ori, pleacă cu mâinile goale după ce au dat o raită de câteva ore prin magazine, unii ”fani” ai mall-ului se reîntorc la destinația preferată ori de câte ori au ocazia, mereu în căutare de noutăți.

Apetența mare a multora spre acest loc, nu întotdeauna prefațată de un scop mercantil, o confirmă și faptul că, deși pe parcursul anului trecut lucrările la infrastructură efectuate în zonă au îngreunat accesul la mall, în special a pietonilor, s-a înregistrat o creștere semnificativă a persoanelor care i-au trecut pragul, conform reprezentanților centrului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Paznicii din mall, în alertă maximă!

  1. Intradevar , la toate mall urile , imi place ca totul este foarte ieftin , hainele , incaltamintea , la baruri la fel , sa tot cumperi , nu stiu din ce cauza .

    1. Da totul e ”ieftin” perechea de blugi era in mall din Germania inainte de sarbatori – pentru ca la ei comerciantul nu jefuieste clientul, cat si dupa costa 9-12 euro iar in mall Tm de la 50 de euro! Vai dar ce ”ieftin” P.S. ghitulica …nu uita, jumatate din marfa este din containerele chinezilor :))

Lasă un răspuns