Maşinile unor timişoreni, furate în staţiunile Kopaonik şi Raška! Oamenii au cerut ajutor apropiaţilor, ca să se întoarcă acasă

Kraljevi Cardaci Spa

Mai mulţi timişoreni plecați în vacanța de Revelion în Serbia au rămas fără mașini, toate marca Audi, acestea fiindu-le furate chiar din zona hotelului. Ei au povestit păţania pe Facebook şi au cerut ajutor apropiaţilor, ca să se întoarcă acasă.

Se pare că din parcarea hotelului Kraljevi Cardaci Spa din Kopaonik s-au furat, în noaptea 30 spre 31 decembrie, două Audi A4. Alte două maşini Audi şi un BMW nu au putut fi pornite, dar au fost sparte şi jefuite.

Încă trei autoturisme Audi au fost furate în noaptea de Revelion, la Raška.

După dispariţia maşinilor, pentru ca hotelul din Kopaonik să nu-şi asume furtul, în locul unde au fost parcate autoturismele timişorenilor a apărut o hârtie pe care scria că acolo ar fi, de fapt, o staţie de autobuz…

masini furate kopaonik

„La Kopaonik, mai nou, se fură mașini ale românilor. Se conturează situația de la bulgari. Cinci mașini, toate Audi A4, an 2008-2009, furate în două nopți. Din spusele polițiștilor și ale monitorilor de schi, este un fenomen nou, iar mașinile se pare că ajung în Kosovo, foarte aproape, unde nu există niciun control”, a notat pe Facebook un timișorean care a devenit victima hoților de mașini.

Păgubiții au anunțat poliția, dar cred că s-ar putea să fie vorba despre furturi la comandă, având în vedere că mașinile nu erau extrem de scumpe, dar erau toate același model și aveau ani de fabricație apropiaţi.

„Cel puțin a mea și încă una nu erau chiar de valoare, fiind Audi A4 din 2009, second hand. Dar toate cele 5 de care știm noi erau A4 cam din același an. Deci e un furt organizat, cu temă, probabil deja sunt dezmembrate”, susţine timişoreanul.

Foto: Facebook


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Maşinile unor timişoreni, furate în staţiunile Kopaonik şi Raška! Oamenii au cerut ajutor apropiaţilor, ca să se întoarcă acasă

  1. Pe afișul din stația de autobuz se putea citi:

    Aici au staționat banii dumneavoastră!

    Vorba poetului:

    Pe apa au venit, pe apa s-au dus. Iaca nu-s!

  2. cand poti merge in Austria eu nu inteleg de ce-i manca pe unii in … sa mearga in lumea subdezvoltata? rezultatul se vede…

  3. Audi A4, 2009 ( nu era, chiar, de valoare ) !!! Măi, să fie … Parcă văd că, pe ,,OLX”, cereai 9.000 € – negociabil !!!

Lasă un răspuns