O comună aflată la peste 60 km de capitala Banatului rivalizează, în privința prețurilor caselor, cu localitățile de lângă Timișoara

victor vlad delamarina 1

O comună aflată la peste 60 de kilometri depărtare de capitala Banatului rivalizează, în privința prețurilor caselor, cu localitățile de lângă Timișoara.

O casă nouă în Victor Vlad Delamarina costă circa 110.000 de euro, iar una veche, aflată în centrul comunei, ajunge la 65.000 de euro. Prețul este dictat de condițiile pe care orășenii le găsesc în comună: canalizarea, rețeaua de apă și internetul prin fibră optică, însă cel mai mult cântărește distanța față de municipiul de pe Timiș și centrul de comună, cam șase kilometri.

Acestea sunt criterii importante pentru lugojeni, ei fiind cei care cumpără locuințe sau terenuri în zonă. Cu toate acestea, în centrul de comună, 90 la sută din populație este reprezentată de ”băștinași”. Mai mulți lugojeni s-ar stabili la Victor Vlad Delamarina, însă prea puține sunt casele de vânzare.

Și timișorenii se îndreaptă spre comunele atât de îndepărtate de oraș, însă scopul lor este altul, acela de a-și petrece weekend-urile departe de zgomotul orașului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns