Femeia, cu ea să nu te pui…

romanita jumanca

Ambiţii mari pentru femeile social-democrate: în noul an, doamnele din PSD Timiş ţintesc să devină o rezervă de cadre şi mai puternică pentru filială.

În ultima vreme, pesediştii au acordat tot mai multă încredere sexului frumos, o serie importantă de femei ajungând în forurile de conducere locale şi chiar naţionale.

Romaniţa Jumanca, preşedinta social-democratelor timişene, este convinsă că organizaţia de femei va rămâne cel puţin la fel de activă, se va implica în proiecte înseosebi pe zona socială şi va constitui, tot timpul, o pepinieră de unde PSD Timiş va putea extrage candidate serioase la următoarele alegeri.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

8 thoughts on “Femeia, cu ea să nu te pui…

   1. După culoarea predominant roșie e ziar pesedistoid
    Referitor la oraș, afluxul sudist alogen muta orientarea politica spre stânga roșiatic

 1. Femeile sunt de inteles de ce aleg psd, oportuniste, profitoare, in vesnica cautare de siguranta buzunarului si burtii pline, lipsindu-le bunul-simt, inteligenta si decenta de a nu se inscrie in partidul ce reprezinta cel mai criminal sistem politic din istoria umanitatii, urmasii bestiilor imbecile descreierate bipede cu aspect de om. Astia ar trebui tratati asa cum au tratat ei elitele popoarelor ocupate: cu un glont in ceafa.

 2. Cu alte cuvinte, daca esti competent si nu ai spate politic nu ai sanse sa castigi un post prin concurs din cauza acestei pepiniere din care partidul selecteaza, pe criterii doar de el stiute, pe cine trebuie.
  http://www.itmtimis.ro/,
  teoretic, trebuie sa accepte ca functiile din institutiile de stat sunt doar de fatada cu concurs, ele, in realitate, TOATE sunt cu dedicatie?!?

  1. “Ce naște din pisica șoareci mănâncă”
   Perpetuarea unui stat mafiot se poate face numai prin nepotism, infiltrarea companiilor de stat cu nași mafioți, cultivarea sentimentului de teama, înconjurarea șefului de grup cu semidocți loiali și servili, marginalizarea persoanelor neafiliate si cu caracter, favorizarea fățișă a membrilor de partid, eliminarea lui Gica-contra prin atacuri la persoana sau discreditare, violenta verbala.

   1. … si presa, in loc sa faca o lista cu toate institutiile de stat ce sunt capusate prin filiera partidul, cu nume si prenume, CV, probe concurs, participanti, realizari etc, ridica osanale partidului… Rusine!!! Incepand cu tot ce inseamna educatie in Timis si sfarsind cu regiile autonome de stat rentabile pentru aceste protejate ale destinului totul musteste a coruptie, impostura si lipsa de respect pentru omul de rand. Ne pleaca tinerii la studii in strainatate, cu imense sacrificii din partea familiei si ne miram ca nu vor sa vina inapoi in tara, pentru ce sa vina?! Ei nu au loc in tara lor din cauza idiotilor utili cauzei partidului…

Lasă un răspuns