Femeia, cu ea să nu te pui…

Ambiţii mari pentru femeile social-democrate: în noul an, doamnele din PSD Timiş ţintesc să devină o rezervă de cadre şi mai puternică pentru filială.

În ultima vreme, pesediştii au acordat tot mai multă încredere sexului frumos, o serie importantă de femei ajungând în forurile de conducere locale şi chiar naţionale.

Romaniţa Jumanca, preşedinta social-democratelor timişene, este convinsă că organizaţia de femei va rămâne cel puţin la fel de activă, se va implica în proiecte înseosebi pe zona socială şi va constitui, tot timpul, o pepinieră de unde PSD Timiş va putea extrage candidate serioase la următoarele alegeri.

8 Comments
Cod penal - discriminare 03/01/2018
Cu alte cuvinte, daca esti competent si nu ai spate politic nu ai sanse sa castigi un post prin concurs din cauza acestei pepiniere din care partidul selecteaza, pe criterii doar de el stiute, pe cine trebuie. http://www.itmtimis.ro/, teoretic, trebuie sa accepte ca functiile din institutiile de stat sunt doar de fatada cu concurs, ele, in realitate, TOATE sunt cu dedicatie?!?
Adi 03/01/2018
Femeile sunt de inteles de ce aleg psd, oportuniste, profitoare, in vesnica cautare de siguranta buzunarului si burtii pline, lipsindu-le bunul-simt, inteligenta si decenta de a nu se inscrie in partidul ce reprezinta cel mai criminal sistem politic din istoria umanitatii, urmasii bestiilor imbecile descreierate bipede cu aspect de om. Astia ar trebui tratati asa cum au tratat ei elitele popoarelor ocupate: cu un glont in ceafa.
ghiocel trandafir poanta 03/01/2018
a ramas tot drapelul rosu.
113 03/01/2018
Cu statul mafiot nu te pui, nici cu femeile lui.