Șeful STS, Ionel Vasilca, a demisionat: „Demisia nu a fost depusă ca umare a celei mai mici umbre de vinovăție”

demisie STS

Șeful STS, Ionel Vasilca, și-a anunțat demisia luni, printr-un comunicat de presă. El precizează că decizia nu vine ca urmare „a existenței unei sincope, inadvertențe sau ca umare a celei mai mici umbre de vinovăție în exercitarea funcției de preluare și localizare a apelurilor de urgență 112”, ci pentru „a nu afecta prestigiul instituției”

Comunicatul șefului STS:

„Doresc să vă informez că, începând cu data de 29 iulie 2019, am înaintat Președintelui României demisia mea din funcția de director al Serviciului de Telecomunicații Speciale.
Fac precizarea că demisia nu a fost depusă ca urmare a existenței unei sincope, inadvertențe sau ca umare a celei mai mici umbre de vinovăție în exercitarea funcției de preluare și localizare a apelurilor de urgență 112 de către STS, a neglijenței mele în serviciu, a tratării superficiale sau a neasumării responsabilităților care privesc datoria mea și a tuturor angajaților de a garanta funcționarea continuă a serviciilor speciale, de cooperare și a celor pe linia 112. Demisia a fost înaintată pentru a nu afecta prestigiul instituției”.

CITEȘTE ȘI:  Candele aprinse pe treptele Catedralei Mitropolitane din Timișoara, în memoria copilelor ucise la Caracal. Video

De asemenea, Administrația Prezidențială a anunțat că președintele Klaus Iohannis a primit, luni, demisia directorului Serviciului de Telecomunicații Speciale, Ionel-Sorinel Vasilca, urmând ca în ședința de marți să informeze membrii Consiliului Suprem de Apărare al Țării despre această demisie.

Anunțul Administrației Prezidențiale:

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a primit luni, 29 iulie a.c., demisia din funcția de director al Serviciului de Telecomunicații Speciale a domnului Ionel-Sorinel Vasilca. În cadrul ședinței Consiliului Suprem de Apărare a Țării, care va avea loc marți, 30 iulie, Președintele Klaus Iohannis va informa membrii Consiliului pentru a lua act de această demisie”.

sursa: hotnews.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Șeful STS, Ionel Vasilca, a demisionat: „Demisia nu a fost depusă ca umare a celei mai mici umbre de vinovăție”

  1. Nici o mica umbra de vinovatie, doar o uriasa umbra de incompetenta si indiferenta, de sus in jos si de la stanga la dreapta. Am citit cu ani in urma despre un primar dintr-un orasel din Moldova care a angajat maturatori de strada in urma unui concurs, cu proba practica. Probabil la STS proba practica consta in evaluarea fotoliului celui care-l recomanda pe candidatul la angajare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *