Două proiecte cu fonduri europene la Pădureni

fondeuropad

În comuna Pădureni, aflată la circa 25 de minute de mers cu mașina de Timișoara, se află în derulare lucrările la două proiecte de interes pentru comunitate. Primul dintre ele se referă la extinderea rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare pe toate străzile din localitate.

CITEȘTE ȘI: Bilanțul furtunii care a măturat Timișoara și județul Timiș, în imagini. Ce pagube a lăsat în urmă

Lucrările sunt în curs și au termen de finalizare, conform primarului Dorin Ignuța, luna august a acestui an. Al doilea proiect vizează realizarea a zece kilometri de carosabil asfaltat, această investiție urmând să fie terminată până la începutul lunii decembrie. În urma lucrărilor se înaintează în procesul de modernizare a străzilor, care mai are nevoie de un ultim proiect pentru a ajunge la final. Ambele obiective sunt realizate cu fonduri europene, obținute prin intermediul Agenției de Finanțare a Investițiilor Rurale.

Vești bune sunt și pentru localnicii care au investit în construcția unei locuințe în cartierul nou al localității. Dacă în urmă cu circa trei aici a fost realizată rețeaua de alimentare cu curent electric, urmează să se facă în acest perimetru rezidențial extinderea iluminatului public. În privința utilităților de apă și canalizare, noul cartier este cuprins în proiectul menționat de extindere a acestora.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *