Bilanțul furtunii care a măturat Timișoara și județul Timiș, în imagini. Ce pagube a lăsat în urmă

furtuna 1 1

Furtuna care s-a abătut duminică seara peste Timișoara și mai multe zone din Timiș a lăsat în urmă mașini avariate de copacii căzuți peste ele, arbori culcați la pământ și localități fără curent electric.

furtuna 2 1

În prima linie a intervențiilor au fost cei de la ISU banat, care au întocmit un bilanț al pagubelor produse de furtună.

CITEȘTE ȘI: Imagini cu furtuna care a măturat Aradul. Mesajul Ro Alert, trimis la 7 minute după ce a început prăpădul

Două ore a fost Timișul sub amenințarea furtunii. Suficient pentru ca vântul puternic și ploaia torențială să provoace pagube serioase. Pompierii au intervenit în 11 situații de urgență. Ei au luat un banner desprins de pe un bloc, au intervenit în două cazuri în care transformatoare electrice au luat foc, au scos de sub copacii căzuți 2 mașini și acoperișul unei case, au îndepărtat cinci arbori căzuți pe străzi.

furtuna 3 1

Mai multe localități din județul Timiș au rămas fără curent electric. Luni, la ora 11.00 erau total sau parțial nealimentate cu energie electrică: Brestovăț, Tololovățul Mic, Șipaț, Denta, Giera, Jamu Mare, Criciova, Jdioara, Săcălaz, Checea și Gad.

furtuna 6 1

În intervalul orar vizat de Codul Portocaliu de fenomene meteo periculoase, la sediul inspectoratului a fost activată Grupa Operativă pentru coordonarea eficientă a intervențiilor.

furtuna4 2


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *