Furtuni în Europa. O femeie a murit, după ce mașina a fost luată de tornadă. Video

furtuna 27

Vreme la extreme în Europa. După valul de caniculă care a încins săptămâna trecută centrul şi vestul continentului, natura a întors foaia.

În Ungaria, lângă Csongrad, vântul a suflat și cu 120 de kilometri pe ora și a plouat torențial.

Így tombolt a vihar nem sokkal ezelőtt a Csongrád megyei Pitvaroson!

Így tombolt a vihar nem sokkal ezelőtt a Csongrád megyei Pitvaroson!Videó: Rózsa Gyöngyi / ViharVonal

Publicată de Met Hír pe Duminică, 28 iulie 2019

În Italia, trei oameni au murit în weekend, în timpul unei furtuni puternice, iar staţiunea franceză Saint Tropez a fost inundată. Pe de altă parte, Croaţia se confruntă cu mai multe incendii pe coasta Adriaticii.

După zilele caniculare de săptămâna trecută, o furtună puternică a provocat distrugeri importante şi moartea a cel puţin trei oameni în Italia.

CITEȘTE ȘI: Copaci smulși din rădăcini, incendii și localități rămase în beznă. Urmările furtunii care a lovit județul Timiș

În apropiere de aeroportul Fiumicino, de lângă Roma, o femeie de 27 de ani şi-a pierdut viaţa după ce autoturismul în care era a fost răsturnat de o tornadă. Anchetatorii spun că victima a încercat să se adăpostească într-o benzinărie, dar a fost surprinsă de vântul turbat. În aceeaşi zonă, zeci de case şi maşini au fost avariate şi copacii au fost smulşi din rădăcina.

Vremea extremă a făcut alte două victime. Un bărbat a fost găsit mort pe o stradă din Arrezzo, iar un cetăţean norvegian a murit la spital, după ce a fost lovit de un trăsnet într-un orăşel din nordul țării.

Citește mai mult AICI

Sursa video: Jurnal de vreme


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *