Şeful Poliţiei Române, după capturarea lui Marcel Lepa: Reuşita operaţiunii este meritul colegilor

Şeful Poliţiei Române, Ioan Buda, a declarat, marţi, la Recaş, după capturarea bărbatului care a împuşcat mortal un poliţist, că reuşita operaţiunii „este meritul colegilor” care au participat la misiune.


CITEȘTE ȘI: Filmul prinderii asasinului Ionel Marcel Lepa (video)

 


„Am desfăşurat mai multe activităţi complexe. Este meritul colegilor, e important că l-am prins pe criminal. Se efectuează cercetări la faţa locului şi colegii mei vă vor da toate detaliile. Nu a opus rezistenţă. Avea pistolul şi avea şi gloanţe.

Avea pistolul la brâu şi avea şi borseta lângă el. Discutăm de modul de organizare al acţiunii defectuos, deci eu mă refer strict la organizarea misiunii, nu a intervenţiei, iar meritul este al colegilor pentru rezultatele care s-au obţinut şi îi felicit.

După cercetarea la faţa locului veţi primi toate detaliile”, a declarat presei Ioan Buda, după capturarea lui Ionel Marcel Lepa, scrie mediafax.ro.

Ioan Buda a ajuns, luni noapte, în judeţul Timiş, pentru a verifica modul în care se desfăşoară operaţiunea de capturare a bărbatului care a împuşcat mortal un poliţist, duminică.

0 Comments

No Comment.