Marian Godină, dezamăgit după capturarea criminalului din Timiș: „Din păcate, nu a opus rezistenţă”

Polițistul braşovean Marian Godină a transmis un mesaj pe Facebook, după ce Ionel Marcel Lepa, ucigaşul poliţistului Cristian Amariei, a fost capturat de poliţişti, în această dimineaţă, în localitatea timişeană Remetea Mare.


CITEȘTE ȘI: Filmul prinderii asasinului Ionel Marcel Lepa (video)

 


Lepa a fost luat prin surprindere de poliţişti, nu a opus rezistenţă şi nu s-a folosit armamentul din dotare. Nici criminalul nu a apucat să-şi folosească pistolul, pe care îl ţinea la brâu.
„Din păcate, nu a opus rezistență”, a scris Marian Godină, pe Facebook.

Precizăm că polițistul poate face uz de armă dacă persoana care a săvârșit o infracțiune opune rezistenţă sau ripos­tează cu arma sau cu alte obiecte care pot pune în pericol viaţa sau integritatea corporală a poliţistului sau a altor persoane, scrie observator.tv.

5 Comments
radar 04/06/2019
Godina a ajuns sa se creada ''expert'' in interventii ale trupelor speciale, el care a ratat de mai multe ori intrare la Academie de politie la cat de incapabil este
Costea 04/06/2019
Aveau o duba verde? Parca i-am vazut cu cateva zile inainte, plimbandu- se prin Remetea! Din pacate ar trebui facute publice imaginile cu cei urmariti!
Adrian-Ioan Bel 04/06/2019
Dumnezeu sa-l ierte pe Cristian Amariei si condoleante familiei acestuia! A fost un crestin si un politist foarte bun. Redactia Renasterea Banateana va rog sa nu mai publicati derapajele tuturor celor care se cred politisti si crestini si care ne indeamna sa platim ochi pentru ochi. Felicitari politistilor, jandarmilor si civililor care au participat la operatiunea de cautare si retinere a suspectului.
pieton 04/06/2019
Oare,la ce se refera "dezamagirea",lui M. Jii'Godina?
Marius 04/06/2019
Ma bucur ca a fost prins si politistii au procedat corect si nu s-au razbunat, este important ca justitia sa judece si nu instinctele noastre. Cei care si-au riscat viata si au pus mana pe el, merita premiati, au avut curaj si au respectat legea. FELICITARI!!!