Șeful poliției municipiului susține că în Timișoara nu există grupări interlope

daniel draguta sef pmt

Timișoara nu este condusă de interlopi, iar așa-zisele grupări nu există la momentul actual, cel puțin așa îi asigură pe locuitorii urbei șeful Poliței Municipiului Timișoara (PMT), comisarul-șef Daniel Drăguța.

CITEȘTE ȘI: Scene demne de film. O doctoriță a urmărit o ambulanță și a încercat să spargă bariera de la intrarea în spital

Scandalurile din ultimul timp, care se învârt în jurul unor interlopi și a legăturilor acestora cu persoane din clasa politică sunt motiv de șuetă în fața blocurilor sau în parcurile din oraș.

”Așa numiții interlopi sunt monitorizați de poliție. Dacă un autointitulat interlop va trece pe roșu, va fi oprit de poliție.

Timișoara nu este condusă de interlopi, ci de cetățeni ai urbei și de polițiști”, afirmă șeful PMT.

Drăguța afirmă că au fost unele probleme în oraș, în urmă cu câțiva ani, însă acum nu se poate vorbi despre acest lucru.

În Timișoara sunt organizate foarte multe evenimente și concerte, însă nu se înregistrează probleme.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 thoughts on “Șeful poliției municipiului susține că în Timișoara nu există grupări interlope

  1. Atâta timp cât tu ești prieten cu Nasleu ce sa mai spunem, bine inteles ca nu exista clanuri interlope. Masina lui Bota sa aprins singura sau cum spune primarul si-a dat foc singur omul la masina. Domnule așa zis vremelnic comisar ne crezi pe toți prosti!?

  2. Dle Draguta clanuri interlope exista in fiecare oras. problema este ca in Timisoara sint protejate si de politisti si de administratia locala.
    In Timisoara exista cazuri in care interlopii silesc batrani sa le cedeze drepturile de la ANRP. Batranii respectivi sint refuzati in cererile de revendicare dupa care intervin interlopii si la sume derizorii obtin drepturile si apoi cu diverse procuri revendica ei si castiga.
    Clanuri interlope exista si in Sacalaz si nu ai fost in stare sa lichidezi protectia acordata de politia Sacalaz clanurilor de batausi din localitate.

  3. Cine ne zice ca nu exista clanuri interlope? Nu va uitati la el? Dai jos camasa si pui o bluza de training si arata mai interlop ca interlopii. Cum ajung asemenea indivizi in fruntea politiei nu pot sa-mi dau seama.

  4. Cum ajung? Iti spun eu dar nu mai spui la nimeni, cu sprijin politic sau mai exact numiti de cei pe care ii sevesc, pt a avea sub control ce se intimpla in politie. Stiu din surse 100% verificate ca cei din politia timis cind au auzit cine va fi comandant jumate si-au facut cruce si jumate i-au bufnit risul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *