Șeful liberalilor își bate joc de un fost prefect. Ovidiu Drăgănescu a fost lăsat pe dinafară pentru că n-a montat bannere electorale!

Fostul prefect Ovidiu Drăgănescu a fost încă o dată mazilit de Nicolae Robu, liderul PNL Timiș. Deși a fost printre primii înscriși în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș, Drăgănescu și-a retras candidatura înaintea evaluării finale.

El a conștientizat că nu are nici o șansă să ocupe o poziție fruntașă, în urma stabilirii grilei de evaluare, care lua în calcul doar merite avute după 2012, perioadă în care Ovidiu Drăgănescu nu a îndeplinit funcții în cadrul filialei.

”Grila a fost făcută de așa natură ca să nu mă pot califica. Mi-am dat seama că trebuie să stau deoparte, să mă reevaluez, să văd cum decurg lucrurile în continuare. Grila asta parcă a fost una de grătar, că pe mine m-a ars rău de tot. La un moment dat, se punea problema cu cât se punctează montarea unui banner electoral. Eu nu obțineam puncte la acest capitol, cum nu mă regăseam nici la organizarea de evenimente, plătit mese și alte lucruri de acest gen. Nu sunt bun să organizez șprițuri și nici nu am încurajat așa ceva pe vremea când eram președinte al PNL Timiș. Se pare, însă, că oamenii valoroși au apărut doar după anul 2012. Eu nu mai trebuie să cred nimic, totul e să înțelegi”, a declarat Drăgănescu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Șeful liberalilor își bate joc de un fost prefect. Ovidiu Drăgănescu a fost lăsat pe dinafară pentru că n-a montat bannere electorale!

  1. Ce mincinos!
    Acest personaj are impresia ca daca ai fost candva cineva trebuie sa fi tinut in puf toata viata.
    La munca, Vidutule, nu la intins mana!

  2. Cine-i Draganescu??!! Am fost odata la el cu o petitie si m-a tratat ca pe un kkt, de parca eram pe banii lui!!! Mai mult, sa ne amintim ca a lovit o femeie pe trecere – pe Take Ionescu – oare cum a scapat??!!

  3. Adevarul este ca Draganescu este cel care l-a mazilit pe Coifan in anul de gratie 2000, cel care l-a trimis in Parlament!A uneltit cu Stoica pana s-a asezat Presedinte interimar si apoi a organizat niste alegeri pline de fraude( l-au votat niste tineri in bocanci si cu parul verde)si nu i-a invitat la adunare pe vechii liberali ca sa se ajunga Presedinte.Atunci i se parea ca totul e normal, dar acum i se plateste cu aceeasi moneda si tipa ca o muiere, uitand ca totul se plateste si ca in politica nimic nu e vesnic…

Lasă un răspuns