Șef nou la Primăria Timișoara?

primaria timisoara 7

La sfârșitul anului 2016, mai mulți funcționari publici din cadrul municipalității timișorene părăseau instituția de pe bd. C.D. Loga nr. 1 pentru o alta, situată pe Bulevardul Revoluției. Au plecat atunci la Consiliul Județean Timiș cel puțin opt angajați ai primăriei, printre aceștia aflându-se și directorul Direcției patrimoniu, Laura Koszegi, care s-a transferat pe o funcție similară la județ.

De atunci nu s-a mai auzit nimic despre organizarea vreunui concurs sau despre ocuparea acestei funcții. Se pare că începutul acestui an va aduce o limpezire a situației, postul de director de la Patrimoniu urmând să fie ocupat de unul dintre actualii consilieri personali ai primarului.

Conform unor surse, este vorba despre Florin Răvășilă, cel mai recent cooptat în echipa de sfătuitori ai lui Nicolae Robu și un apropiat al fostului deputat Alin Popoviciu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Șef nou la Primăria Timișoara?

  1. … este vorba despre Florin Răvășilă, cel mai recent cooptat în echipa de sfătuitori ai lui Nicolae Robu și un apropiat al fostului deputat Alin Popoviciu …

    CAM ASA SE FAC ANGAJARILE LA STAT – CONCURS PE BUNE!!!!

    ANFP – MAI EXISTA???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *