Vremea se schimbă radical. Vom avea iarnă adevărată!

Vremea se va răci considerabil în următoarele două zile. Ce urmează după aceea?

Un val de aer polar aduce iarna adevărată în România. Începând cu ziua de joi, 11 ianuarie, vremea se schimbă radical: va ninge în toate regiunile, vor scădea temperaturile, iar vântul puternic va face ca frigul resimţit să fie cumplit.

La Timişoara, începând de vineri, temperaturile nu vor trece de 6 grade peste zi, iar noaptea vor scădea puţin sub zero grade. Vremea se va răci şi mai mult începând cu noaptea de duminică spre luni, când vom avea în jur de -5 grade Celsius.

Temperaturi apropiate sunt sunt aşteptate la Sânnicolau Mare, Jimbolia, Lugoj şi Deta, iar în zona Făgetului va fi puţin mai frig.

Potrivit ournet.ro, sunt prognozate ninsori în zona Timişoarei abia de miercuri încolo, dar vor fi asociate cu lapoviţă.

La nivel naţional, temperatura medie diurnă a aerului se va situa între -4…7 grade Celsius în primele zile, abaterile termice pozitive fiind 1…6 grade și -9…2 grade în a doua parte a lunii ianuarie, limite apropiate de normele climatologice. Se va produce îngheț la sol.

Se întrevăd precipitații predominant sub formă de ploaie, dar și mixte (ploaie, lapoviţă şi ninsoare), acestea fiind însoţite de intensificări de scurtă durată ale vântului, în majoritatea regiunilor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Vremea se schimbă radical. Vom avea iarnă adevărată!

Lasă un răspuns