Șef nou la Poliția de Frontieră Timișoara

Comisarul-şef Tiberiu Gim Giurea este noul şef al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara. Împuternicirea comisarului-șef Giurea la conducerea I.T.P.F. Timișoara vine în contextul în care chestorul Iancu Nicolaie a ieşit la pensie.

Comisarul-șef Giurea are experiență în activitatea de supraveghere și control a frontierei de stat și a ocupat, de-a lungul timpului, diferite funcții de conducere în poliția de frontieră din nord-vestul țării (șef al Sectorului poliției de frontieră Petea, adjunct al șefului I.J.P.F. Satu-Mare ), iar din data de 15.12.2011 până în prezent a coordonat activitatea Serviciului de combaterea migrației ilegale și infracționalității transfrontaliere din pozitia de șef serviciu.

Noul inspector-șef este absolvent al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, precum și al cursurilor post-universitare în domeniul cercetării penale, Managementul securizării frontierelor, Managementul strategic al Afacerilor Interne și al Colegiului Național de Afaceri Interne.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns