Șef nou la Poliția de Frontieră Timișoara

giurea

Comisarul-şef Tiberiu Gim Giurea este noul şef al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara. Împuternicirea comisarului-șef Giurea la conducerea I.T.P.F. Timișoara vine în contextul în care chestorul Iancu Nicolaie a ieşit la pensie.

Comisarul-șef Giurea are experiență în activitatea de supraveghere și control a frontierei de stat și a ocupat, de-a lungul timpului, diferite funcții de conducere în poliția de frontieră din nord-vestul țării (șef al Sectorului poliției de frontieră Petea, adjunct al șefului I.J.P.F. Satu-Mare ), iar din data de 15.12.2011 până în prezent a coordonat activitatea Serviciului de combaterea migrației ilegale și infracționalității transfrontaliere din pozitia de șef serviciu.

Noul inspector-șef este absolvent al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, precum și al cursurilor post-universitare în domeniul cercetării penale, Managementul securizării frontierelor, Managementul strategic al Afacerilor Interne și al Colegiului Național de Afaceri Interne.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *