Se poate: două femei din Banat, de 87 și 82 de ani, vindecate după infectarea cu COVID-19

salon coronavirus

Există șanse de vindecare după infectarea cu COVID-19 chiar și pentru persoanele în vârstă! O demonstrează două femei din județul Arad care par să sfideze „legile nescrise” ale infectării cu noul coronavirus pentru persoanelor în etate, mai ales dacă infecția nu apare pe fondul unor boli preexistente. Cele două femei, în vârstă de 87 și, respectiv, 82 de ani, s-au vindecat după infectarea cu COVID-19, informează realitateadearad.net.

CITEȘTE ȘI: Robu s-a purtat fără mănuși cu timișorenii

Una dintre cele două femei, este vorba de pacienta în vârstă de 87 de ani, a fost externată chiar astăzi, iar săptămâna trecută a părăsit spitalul femeie în vârstă de 82 de ani. Un anunț în acest sens a fost făcut de conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Arad.
Cazurile acestea nu sunt însă singulare, la nivel mondial fiind raportate o serie de astfel de cazuri încă de la debutul epidemiei și până în prezent. Cele mai recente sunt cazurile unui englez în vârstă de 87 de ani, care s-a vindecat după infectarea cu COVID-19, și al unui bătrân în vârstă de 100 de ani, din China, care, de asemenea, a reușit să țină piept virusului.

Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *